Medlem av Norgeseliten logo

Skap et unikt utemiljø – la deg inspirere med Norgeseliten

 

Vi i Norgeseliten synes belysning ute er like viktig som inne. Dessverre er utebelysning noe vi ofte glemmer. Utebelysning blir som regel brukt for å vise at noen er hjemme, eller for finne fram fra bilen til ytterdøra. Men hvorfor begrense oss til kun det praktiske? Utebelysning kan være så mye mer. La oss inspirere deg til hvordan du kan skape et unikt utemiljø!


Under finner du inspirasjon til hvordan du kan ta i bruk lys for å gjøre ditt utemiljø unikt.

 

Flott utebelysning ved inngangspartiet

Inngangspartiet

Her er det viktig å tenke på at du har nok belysning, men ikke blender deg selv eller naboen. Tenk på lys som gir god spredning.

Belysning av blomsterbed

Belysning av blomsterbed

Ingenting skaper stemning som å lyse opp blomsterbedet. Med enkle spotter på spyd eller med nedfelte spotter kan du lyse opp rundt om i hagen, eller på balkongen.

Belysning av busker i hagen

Belysning i hagen

En fin måte å skape stemning i hagen på er med spotter med spyd eller nedfelte downlights. Med helhetlig belysning som lyser opp kan du skape en helt egen oase i hagen.

Lys med spredning på vegg

Lys med spredning

Når du skal lyse opp levegger eller husfasaden velg lys med spredning. Dette gir både god spredning på vegg, og reflekter lyset. Hva med å felle ned spotter å skape en sti i hagen?

Utebelysning på terrasse med basseng

Terrasse eller balkong

For å skape ekstra stemning på terrassen eller balkongen hva med å velge nedfelte spotter. På den måten kan du skape lun stemning, og ulike soner på terrassen eller balkongen.

Stemningsbelysning av et tre i hagen

Stemningsbelysning

La belysning være med på å skape hagen, terrassen eller balkongen. Ved å lyse opp treet i hagen eller en spesiell plass kan du skape stemning både på late sommerkvelder og om vinteren.

This site uses cookies. For more information click here.